EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 deelt de punten

de treffers70, itass, tafeltennisKlazienaveen – Afgelopen zondag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 met 3-3 gelijk gespeeld tegen concurrent Van Wijnen/Smash’70.

Reguliere competitie

Met het gelijke spel is met één wedstrijd voor het einde van de reguliere competitie de tweede plek veilig gesteld in de eredivisie tafeltennis. De tweede plaats betekent dat in de halve finale opnieuw Van Wijnen/Smash’70 de tegenstander zal zijn.

Tweede plaats

In een boeiend duel zondagmiddag bleef kopman Barry Wijers eenvoudig overeind tegen Martijn de Vries en Gerben Last. Het overige punt werd gemaakt door een winstpartij van Patrick Oeij op Gerben Last. Derde man Bas Hergelink bleef met lege handen staan. Aan de kant van Smash’70 zorgde Koen Hageraats voor twee punten en boekte Martijn de Vries een overwinning op Hergelink.
Coach Peter Verwey: “Onze doelstelling om dit weekend de tweede plaats veilig te stellen is behaald. Het is toch een bijzonder duel, omdat beide partijen weten dat we in april opnieuw tegen over elkaar staan. Inzet is dan het behalen van de finale om het landskampioenschap en dat betekent ook een heel andere wedstrijd. ”Back To Top