EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 gedeeld aan kop in de eredivisie na overwinning op Smash’70

itass dtk70 de treffers tafeltennis klazienaveen Yannick VostesKlazienaveen – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben thuis met 4-2 gewonnen van Smash’70. Door de zege is Itass DTK’70 gedeeld koploper in de eredivisie.

Moeizame zege

Aan de zijde van de thuisploeg speelden Yannick Vostes, Barry Wijers en Nathan van der Lee. De zege kwam moeizaam tot stand. In de eerste partij van de dag rekende Vostes eenvoudig af met Collin Rengers. In de tweede wedstrijd kantelde het spelbeeld. Wijers kon het niet bolwerken en moest na vijf games Martijn de Vries feliciteren. Met name in de tweede en derde game kreeg Wijers volop kans om de game te winnen, maar hij moest toezien hoe De Vries beide games wist te winnen.

Martijn de Vries boekte hiermee een knappe zege op Barry Wijers. De laatste wedstrijd voor de pauze ging tussen Nathan van der Lee en Roel Bogie. Van der Lee had weinig problemen met Bogie en wist met 3-0 te winnen.

Gelijk of winst

Na de pauze won Vostes opnieuw redelijk eenvoudig zijn wedstrijd. Ondanks dat Vostes een game moest afstaand tegen Martijn de Vries kwam hij de hele wedstrijd niet in de problemen. Van der Lee kwam in zijn wedstrijd tegen Rengers wel in de problemen. De eerste twee games gingen met duidelijke cijfers naar Rengers. Van der Lee wist zich nog wel terug te knokken in de wedstrijd door de derde game te winnen, maar daarna was zijn verzet over. Rengers pakte hiermee het tweede punt voor de ploeg uit Hattem. De laatste wedstrijd van de dag moest de beslissing brengen tussen winst of een gelijkspel voor Itass DTK’70. Wijers wist zijn wedstrijd in drie games te winnen van Bogie en hierdoor wist het team uit Klazienaveen uiteindelijk met 4-2 te winnen.

Speler en coach Barry Wijers kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd. “We hebben vandaag zeker niet onze beste wedstrijd gespeeld, maar pakken uiteindelijk toch vier punten. Het zal de komende tijd zeker beter moeten.”

Volgende wedstrijd

Volgende week speelt Itass DTK’70 opnieuw thuis, maar dan tegen Scyedam. De wedstrijd begint aanstaande zondag 5 november om 14.00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen. De entree is gratis.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top