EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 geen kans tegen regerend landskampioen

treffers70 dtk70 tafeltennis klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 had maandagmiddag geen kans tegen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer. In een redelijk goed gevulde sporthal De Zon wist de thuisploeg de halve finale niet te voorzien van de nodige spanning. De regerend landskampioen liet in minder dan anderhalf uur de ploeg uit Klazienaveen met een 0-3 stand op het scorebord achter.

Aan de zijde van Itass DTK’70 speelden Michel de Boer, Wai Lung Chung en Bas Hergelink. De Boer trad in de eerste wedstrijd aan tegen de Benedek Olah, maar hij had de eerste game weinig in te brengen. Waar De Boer in de reguliere competitie eenmaal in een vijf games wist te winnen van Olah, had de kopman van DTK’70 deze keer geen schijn van kans. De Boer kwam te laat in de wedstrijd en kreeg pas laat in de wedstrijd enigszins grip op een uitstekend spelende Olah van Enjoy & Deploy. Desondanks stond er binnen een half uur 0-1 op het scorebord.

De tweede wedstrijd van de middag ging tussen Wai Lung Chung en de Chinees Yang Ming van Enjoy & Deploy. De Chinees verloor tot dusver nog maar één wedstrijd in de Nederlandse competitie en was duidelijk een maatje te groot voor Chung. Om in de wedstrijd te blijven moest Hergelink winnen van Gommers. De jongeling van DTK’70 wist uiteindelijk één game te winnen, maar moest zijn meerdere erkennen in Gommers. De 0-3 uitslag betekent dat de regerend kampioen met één been in de finale staat.

In de playoffs is het best of three systeem van toepassing. Enjoy & Deploy moet de volgende thuiswedstrijd winnen van Itass DTK’70 voor een plek in de finale. Indien Itass DTK’70 weet te stunten in Zoetermeer, dan volgt er een beslissingswedstrijd.Back To Top