EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 grijpt naast de beker

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 heeft zondag de finale om de nationale beker verloren. In de finale werd met 3-2 verloren van regerend landskampioen Enjoy & Deploy.

Final Four

De eerste vier teams van de tafeltennis ranglijst in de eredivisie hadden zich geplaatst voor de Final Four. Deze teams mochten afgelopen zondag vechten om de eerste prijs van dit seizoen. In de halve finale was Smash’70 uit Hattem de tegenstander voor de ploeg uit Klazienaveen. Na een 2-2 stand werd de beslissende vijfde wedstrijd gespeeld tussen Michel de Boer en Boris de Vries. De Boer won uiteindelijk met 3-1 waardoor een plek in de finale verzekerd was.

Wijers ongeslagen

Naast Michel de Boer, streden ook Barry Wijers en Patrick Oeij mee voor  Itass DTK’70. Met name Wijers was goed op dreef in de Final Four, want hij bleef ongeslagen. Zowel in de halve- als in de finale won Wijers zijn beide wedstrijden. In de finale moest opnieuw een vijfde wedstrijd de beslissing brengen. Michel de Boer moest in de belangrijke laatste wedstrijd uiteindelijke zijn meerdere erkennen tegen Martin Khatchanov. De nationale beker werd door de overwinning van Khatchanov een prooi voor Enjoy & Deploy.Back To Top