EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 heeft het team voor volgend seizoen rond

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Twee belangrijke sponsoren hebben het contract met de tafeltennisclub De Treffers’70 uit Klazienaveen verlengd. Het gaat om hoofdsponsor Itass en cosponsor Techniekplein. Door het verlengen van onder andere deze twee sponsoren en het aantrekken van nieuwe sponsoren is het mogelijk om ook volgend jaar eredivisie te spelen voor de bovenste plekken en het team te versterken.

Itass DTK’70 heeft het team voor volgend jaar rond. Huidig kopman Michel de Boer kent een succesvol eerste jaar in dienst van DTK’70 en verlengt zijn contract met één jaar. Bas Hergelink zal ook blijven spelen voor de ploeg uit Klazienaveen, maar Wai Lung Chung zal vertrekken. De sinds jaar en dag voor DTK’70 spelende Peter Verwey gaat een andere rol vervullen. Hij zal niet meer in het eerste team spelen, maar hij gaat de functie van coach vervullen.

Komend seizoen zijn er ook een tweetal nieuwe spelers aangetrokken. Barry Wijers en Patrick Oeij maken de overstap van FvT naar Itass DTK’70. Het tweetal speelt al geruime tijd succesvol bij de Rotterdammers. Met name Barry Wijers kent een rijke historie in het Nederlandse tafeltennis. Hij werd al een aantal malen Nederlands kampioen bij FvT en behoort al jaren tot de top van Nederland. Oeij is 22 jaar en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld bij FvT.

Voorzitter Harry Koster: “We zijn blij met deze twee nieuwe spelers, maar ook dat sponsoren ons trouw blijven. In tegenstelling tot sommige andere clubs zijn we in staat geweest om huidige sponsoren aan ons te binden, maar we hebben ook een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. We willen een serieuze gooi doen naar het landskampioenschap. Dit team is een ideale mix van ervaring en talent. Het nieuwe team kent ook een schaduwkant, want we nemen afscheid van Wai Lung Chung. Hij heeft zich altijd geweldig ingezet voor de club”, aldus voorzitter Koster.Back To Top