EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 onderuit tegen landskampioen

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 heeft afgelopen zondag met 2-4 in eigen huis verloren van regerend landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer. Beide teams speelden niet in hun sterkste formatie.

Aan de kant van de ploeg uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Patrick Oeij, Bas Hergenlink en bleef Michel de Boer aan de kant. Met rust stond het 0-3 voor de bezoekers en was de wedstrijd al bijna beslist. Na de pauze herpakte Itass DTK’70 zich knap.Wijers en Hergelink wonnen de eerste twee wedstrijden na de pauze en in de laatste wedstrijd van de dag had Patrick Oeij goede kansen om zijn partij tegen de jonge Roel Bogie te winnen. Oeij verloor uiteindelijk in vijf sets; door het verlies werd het geen gelijkspel, maar een nederlaag.

Niveauverschil

Coach Peter Verwey kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd. “Met een 0-3 achterstand is dit resultaat niet slecht. Ik vind dat we vandaag minimaal gelijk hadden moeten spelen. Het niveauverschil tussen voor en na de pauze was veel te groot. Desondanks zijn we de comptitie wel goed begonnen met 8 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag  spelen we de derby tegen Middelstum en dat beloofd een mooie wedstrijd te worden.” Aldus Verwey. De wedstrijd tussen Klimaatstars en Itass DTK’70 begint om 16.00 uur aanstaande zaterdag 26 september.

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top