EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 ontvangt Scylla

teamfoto itass dtk 70 2016Klazienaveen – Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Scylla uit Leiden. Het tafeltennisteam uit Klazienaveen speelt een belangrijke thuiswedstrijd in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie.

Itass DTK’70 verdedigt 2 punten voorsprong op regerend landskampioen Taverzo Enjoy&Deploy. Tegenstander Scylla staat zesde in de competitie en moet een goede uitslag neerzetten om nog aanspraak te maken op een plaats bij de eerste 4. De eerste 4 teams in de reguliere competitie gaan daarna strijden in de playoffs om het kampioenschap. Een goede uitslag is voor beide teams van belang met het oog op de playoffs.

Geen gemakkelijke wedstrijd

De uitwedstrijd in Leiden werd met 1-5 gewonnen door DTK’70. Speler en coach Barry Wijers verwacht echter geen gemakkelijke wedstrijd. “Scylla heeft een goed team en we zullen goed voor de dag moeten komen om een goede uitslag neer te zetten. Met het oog op het afgelopen NK heb ik daar alle vertrouwen in.”

De spelers van het eerste herenteam uit Klazienaveen kunnen terug kijken op een geslaagd NK. In Zwolle bereikte Barry Wijers de halve finale, in deze partij legde hij de nummer één van Nederland Laurens Tromer het vuur aan de schenen. In een spannende partij trok Wijers aan het kortste eind en was de halve finale het eindstation. Koen Hageraats en Nathan van der Lee strandden beide in de kwartfinale en Patrick Oeij reikte tot de achtste finale.

De wedstrijd begint aanstaande zondag om 14:00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen.Back To Top