EEM Groepenkasten

Itass DTK70 op koers voor de playoffs

tafeltennisKlazienaveen – Het eerste herenteam van Itass DTK70 uit Klazienaveen staat er goed voor om de playoffs te behalen en neemt op dit moment de vierde positie in op de ranglijst.

Het eerste herenteam van Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag 16 november thuis tegen Pecos. De wedstrijd begint om 14:00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen en de entree is gratis. De ploeg uit Klazienaveen staat er goed voor om de playoffs te behalen en neemt op dit moment de vierde positie in op de ranglijst. De ploeg uit Klazienaveen heeft echter een wedstrijd minder gespeeld.  Bij een goed resultaat in eigen huis is de ploeg zo goed als zeker van de playoffs.

Speler en coach Peter Verwey beschikt over een fitte selectie en heeft vertrouwen in een goed resultaat. Bij de tegenstander uit Oegstgeest speelt oud DTK’70 kopman Casper ter Lüün. Peter Verwey: “Pecos is een gevaarlijk team en ze zijn een overwinning nodig om ook nog zicht op de playoffs te behouden. Zondag is een belangrijke wedstrijd voor ons en we hopen dat er veel publiek aanwezig zal zijn.”Back To Top