EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 pakt koppositie eredivisie

de treffers klazienaveen dtk70 tafeltennisKlazienaveen – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben zondagmiddag met 5-1 gewonnen van hekkensluiter Scyedam. Door de overwinning staat het team uit Klazienaveen nu bovenaan in de eredivisie met één punt voor op concurrent Taverzo.

Voor Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Nathan van der Lee en Koen Hageraats. Wijers won redelijk eenvoudig van Smajic. Bij de pauze stond er een 2-1 voorsprong op het scorebord. Van der Lee wist te winnen van Thomas Baart, maar Hageraats kon het niet bolwerken tegen Ferreira. Ondanks dat de eerste game heel eenvoudig naar Hageraats ging, was het daarna Ferreira die zich in de wedstrijd speelde.

Beslissing

In de beslissende vijfde game hadden beide spelers kansen om de wedstrijd te winnen, maar was het Ferreira die aan het langste eind trok. Dit was ook het enige punt dat Scyedam zondagmiddag op het scorebord kreeg.

Na de pauze had Wijers niet veel moeite met Ferreira en wist Van der Lee ook te winnen van Smajic. Opnieuw was Hageraats vijf games nodig en dit keer tegen Baart. In tegenstelling tot de wedstrijd eerder op de dag wist Hageraats nu wel te winnen. Door de overwinning van Hageraats was de eindstand zondagmiddag in sporthal de Zon 5-1 voor Itass DTK’70.

Gemengde gevoelens

Speler en coach Barry Wijers kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd. “In dit soort wedstrijden kun je eigenlijk alleen maar verliezen. We laten dit de laatste tijd te veel punten liggen die ons aan het einde van het seizoen kunnen opbreken. We zullen constanter moeten gaan presteren.”

Volgende wedstrijd

Volgende week zaterdag 11 november gaat Itass DTK’70 op bezoek bij Hercules.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top