EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 speelt thuis tegen Smash’70

de treffers70, itass, tafeltennisKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Van Wijnen/Smash’70. De bezoekers uit Hattem staan derde in de eredivisie en staan daarmee één plek onder het team uit Klazienaveen.

Verzekerd

Itass DTK’70 is al verzekerd van een plek bij de eerste vier en hiermee is deelname aan de play-offs voor de strijd om het landskampioenschap al veilig gesteld. Koploper Enjoy & Deploy is al zeker van de eerste plek en de strijd om de tweede en derde plek gaat tussen DTK’70 en Smash’70. Het team uit Klazienaveen heef met nog twee wedstrijden te gaan 7 punten voorsprong. Een gelijkspel in het onderlinge duel aanstaande zondag is voldoende om dit weekend al zeker te zijn van de tweede plaats.

Doelstelling

Coach Peter Verwey: “Onze doelstelling is om dit weekend de tweede plaats veilig stellen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we Smash’70 ook als tegenstander treffen in de halve finale van de play-offs. Het beloven boeiende en spannende duels te worden.” Itass DTK’70 beschikt over een fitte selectie. De wedstrijd begint zondag 28 februari om 14:00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen.Back To Top