EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 start met winst

tafeltennis

Leiden – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag tegen Scylla de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie met 4-2 gewonnen. Het team uit Klazienaveen trad aan met Michel de Boer, Bas Hergelink en nieuwkomer Ahmed Al-Mohannadi. Al-Mohannadi is afkomstig uit Qatar en speelt het voorjaarseizoen voor de heren uit Klazienaveen. Hij deed dit zeer verdienstelijk door zijn beide partijen te winnen. Kopman Michel de Boer kende geen gelukkig start. Vorig seizoen bleef hij nog ongeslagen, maar zijn eerste partij van het nieuwe jaar eindigde in verlies. Het overige punt aan Klazienaveense zijde werd gemaakt door Bas Hergelink.

Tevreden

Speler en coach Verwey is tevreden met de uitslag: “We hebben vandaag wat laten liggen, maar ik ben tevreden dat we met een overwinning zijn gestart. De kop is eraf en het seizoen is nog lang. Het is van belang dat we een goede positie verwerven met het oog op de kruisfinales. Door de komst van Al-Mohannadi hebben we in de breedte meer mogelijkheden. Het was voor hem wennen vandaag, want wedstrijdritme ontbreekt nog. Ik ben benieuwd welk niveau hij kan halen naarmate hij meer wedstrijden heeft gespeeld”.

De overwinning betekent dat de tafeltennissers uit Klazienaveen de tweede positie innemen in de eredivisie A. De uiteindelijke plaats op de ranglijst bepaalt de indeling van de kruisfinales om het landskampioenschap. Zondag 22 februari spelen de heren van Itass DTK’70 de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in sporthal de Zon in Klazienaveen.Back To Top