EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 verliest in Rotterdam

dtk70 de treffers tafeltennis klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag tegen FvT uit Rotterdam met 4-2 verloren. De nederlaag betekent dat de tafeltennissers alle zeilen moeten bijzetten voor een goede uitgangspositie in de kruisfinales. De uitwedstrijd was vooraf benoemd als een cruciale wedstrijd voor een goede uitgangspositie. FvT stond een plaats boven DTK’70 en door de nederlaag van de ploeg uit Klazienaveen is de afstand groter geworden.

Het team uit Klazienaveen trad aan met Michel de Boer, Wai Lung Chung en Peter Verwey. Kopman Michel de Boer bewees zijn waarde opnieuw door ongeslagen te blijven en hield hierdoor de schade enigszins beperkt. Verwey en Chung liepen allebei tegen twee nederlagen op.

Verwey: “Michel de Boer bewijst opnieuw zijn waarde en het is jammer dat de overige spelers niet iets extra’s kunnen brengen om de wedstrijd met minimaal een gelijkspel te beëindigen. De thuiswedstrijd tegen Hilversum op 29 maart zal cruciaal gaan worden.”Back To Top