EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 versterkt zich met Segun Toriola

dtk70 klazienaveen tafeltennis Segun ToriolaKlazienaveen – Itass DTK’70 heeft het eerste herenteam voor volgend jaar rond. Segun Toriola zal het team komen versterken en van Patrick Oeij zal afscheid worden genomen.

De andere spelers van het eerste team, Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee, hebben hun contract verlengd en blijven uitkomen voor het team uit Klazienaveen.

Sporen verdiend

Met de komst van Toriola heeft Itass DTK’70 een nieuwe kopman die zijn sporen in het internationale tafeltennis al verdiend heeft. Zijn hoogste notering op de wereldranglijst was plaats 56. Op dit moment staat Toriola op plaats 103 op de wereldranglijst en heeft hij al 7 keer mogen deelnemen aan de Olympische spelen, met als beste resultaat het bereiken van de laatste 32. Dit seizoen is Toriola actief in de hoogste Belgische klasse bij Virton. Toriola woont in België en heeft de Nigeriaanse nationaliteit.

Content

Het bestuur van Itass DTK´70 is content met het aantrekken van deze ervaren speler, maar ook met het feit dat Wijers, Van der Lee en Hageraats in Klazienaveen blijven spelen. Op deze wijze is het mogelijk om ervaring, talent en ambitie te combineren. De eredivisie is geen onbekend terrein voor de ervaren Toriola. Hij speelde ruim 10 jaar geleden voor FvT en Midstars en deed dit met het nodige succes.Back To Top