EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 wint eenvoudig van Hilversum

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Zondagmiddag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 eenvoudig gewonnen van hekkensluiter Hilversum. Binnen een mum van tijd stond er een 6-0 eindscore op het bord.

Voor het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. Hilversum trad aan zonder kopman Merijn de Bruin, maar speelde met Tan Aran, Gamal de Groot en invaller Ruan Greyling. De overwinning betekent dat Itass DTK’70 de reguliere competitie afsluit op de tweede plaats.

Inhaalrace

Lange tijd stonden de Klazienaveners bovenaan, maar in de afgelopen wedstrijden werd er een aantal keren tegen puntverlies aangelopen. De nederlaag tegen concurrent Taverzo was daarbij ook doorslaggevend. Taverzo heeft goed kunnen profiteren door met een goede inhaalrace de competitie op de eerste plek te eindigen.

Play-offs

Nu de reguliere competitie is beëindigd komen de play-offs in het zicht. Tegenstander in de halve finale is Smash’70 en dat belooft een spannende confrontatie te worden. Op 22 april is de eerste wedstrijd in Hattem en op 29 april de return in Klazienaveen.Back To Top