EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 wint eenvoudig van Hilversum

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 heeft zaterdagavond met duidelijke cijfers de uitwedstrijd in Hilversum gewonnen. Tegen het team uit de mediastad werd het 0-6.

Aan de kant van het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Michel de Boer en Bas Hergelink. Voor de pauze verloor alleen Bas Hergelink een game en de overige partijen gingen in drie games. Bij Hilversum speelden Nathan van der Lee, Gamal de Groot en Jelle Goossens. Na de pauze was er ook geen vuiltje aan de lucht voor Itass DTK’70 en werden de overige drie partijen relatief eenvoudig gewonnen.

Coach Peter Verwey: “Het krachtverschil was duidelijk vandaag en deze zes punten zijn belangrijk om de tweede plaats aan het einde van de competitie te kunnen vasthouden. Koploper Enjoy & Deploy is voor ons niet te achterhalen en we willen met het oog op de playoffs een zo goed mogelijke uitgangspositie. We moeten de komende weken benutten om de tweede plaats vast te houden en ons voorbereiden op de playoffs.Back To Top