EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 wint eerste kwartfinale

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 is uitstekend begonnen aan de play-offs. In de kwartfinale werd de eerste uitwedstrijd tegen Hilversum een 0-3 overwinning geboekt.

De zege is een belangrijke stap richting de halve finale in de playoffs om het landskampioenschap tafeltennis. Aan de zijde van de ploeg uit Klazienaveen speelde Michel de Boer, Wai Lung Chung en Bas Hergelink. Vorige week werd nog zonder kopman De Boer een 4-2 thuisoverwinning in de reguliere competitie tegen Hilversum geboekt. De Boer en Chung bereikte in Hilversum een degelijke, maar ook enigszins een stroeve 0-2 voorsprong. Bas Hergelink maakte daarna het karwei af door eenvoudig met 3-1 te winnen van Gamal de Groot.

Peter Verwey: “We hebben vandaag een belangrijke stap gezet richting de halve finale, maar de kwartfinale wordt in best of three beslist. Dat betekent dat we nog één wedstrijd moeten winnen van Hilversum. Ik kijk uit naar de thuiswedstrijd op 12 april. We hebben vandaag met de juiste focus gespeeld en dat moeten we ook de volgende wedstrijd doen.”

De return is zondag 12 april in sporthal de Zon in Klazienaveen. Indien Itass DTK’70 de halve finale bereikt, wacht daar regerend landskampioen Enjoy & Deploy.Back To Top