EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 wint in een boeiend duel van Salamanders

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen heeft een zwaar bevochten 4-2 zege geboekt op Salamanders.

Door de overwinning staat Itass DTK’70 weer op de gedeelde eerste plek in de eredivisie. Voor het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Nathan van der Lee en Koen Hageraats. De eerste partij van de dag werd nog relatief eenvoudig gewonnen door Barry Wijers. Hij versloeg de jonge Collin Jager. Vervolgens kon Nathan van der Lee de zege van Wijers geen goed vervolg geven. Van der Lee kreeg volop kansen tegen Jamsid Sedigh. Desondanks liet hij ondanks een 10-4 voorsprong de derde game glippen en dit brak Van der Lee later in de wedstrijd op.

Boeiende wedstrijd

De wedstrijd werd uiteindelijk in de vijfde game beslist in het voordeel van Salamanders. De laatste wedstrijd voor de rust ging tussen oud DTK’70 speler Casper ter Luun en Koen Hageraats. In een boeiende wedstrijd trok Ter Luun uiteindelijk in vijf games aan het langste eind.

Na de rust wist Itass DTK’70 goed terug te komen. Barry Wijers bracht de wedstrijd weer in evenwicht door van Jamsid Sedigh te winnen. In de volgende wedstrijd wist Koen Hageraats Collin Jager te verslaan en dat betekende voor het eerst van de dag een voorsprong voor de Klazienaveners. In de laatste wedstrijd van de middag pakte Van der Lee een 2-0 voorsprong tegen Ter Luun. Desondanks moest er een vijfde game worden gespeeld alvorens Van der Lee het vierde wedstrijdpunt kon noteren.

Goed team

Coach en speler Barry Wijers: “Salamanders heeft laten zien over een goed team te beschikken en we zijn tevreden met de 4 punten. We moesten vandaag alle zeilen bij zetten om de winst te pakken. Al met al een terechte uitslag, maar er hadden een aantal 5 gamers ook de andere kant kunnen opvallen.”

Volgende week zondagmiddag 13 november speelt Itass DTK’70 thuis tegen Klimaatstars uit Middelstum. De derby van het noorden begint om 14:00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen.Back To Top