EEM Groepenkasten

Itass DTK70 wint nipt van Scylla

dtk70 treffers Patrick Oeij KlazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK70 heeft zaterdagavond een nipte 4-2 overwinning geboekt op Scylla. Namens de ploeg uit Klazienaveen speelden Michel de Boer, Barry Wijers en Patrick Oeij.

Voor de pauze was er geen vuiltje aan de lucht voor de heren van Itass DTK70 en stond het binnen een uur 3-0 voor de thuisploeg. De eerste wedstrijd was een eenvoudige overwinning van De Boer op Olivier Altenburg. Daarna rekenden Barry Wijers en Patrick Oeij af met de Chinees Shen Ao en invaller Van Dijk.

Na de pauze werd het een hele andere wedstrijd. Michel de Boer verloor verrassend van Shen Ao. De nederlaag kwam onverwacht, omdat De Boer in de vierde game nog een matchpoint had om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. De tweede wedstrijd na de pauze werd ook gewonnen door de gasten uit Leiden. Patrick Oeij verloor in vijf games van Altenburg en door deze twee nederlagen was de opgebouwde voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen. In de laatste wedstrijd van de avond deed Barry Wijers wat ervan hem verwacht werd. Wijers won met 3-0 van invaller Van Dijk en daarmee stond de eindstand op het scorebord.

Eén punt weggegooid

Coach Peter Verwey: “We hebben vandaag minimaal één punt weggegooid. Scylla komt met een invaller en daarvan profiteren wij niet optimaal. Voor de rust ging het misschien wel te gemakkelijk waardoor na de pauze de focus ontbrak. Vandaag is een goede waarschuwing voor de wedstrijd volgende week tegen Smash’70 uit Hattem.”

Itass DTK’70 neemt de tweede plek in op de ranglijst. De ploeg staat één punt achter op koploper Enjoy & Deploy en twee punten voor op de nummer drie Van Wijnen/Smash’70. Volgende week belooft een interessant duel te worden tussen de nummers twee en drie van de eredivisie.Back To Top