EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 wint noordelijke derby

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenMiddelstum – De tafeltennisderby van het Noorden is zaterdagavond gewonnen door Itass DTK’70. In Middelstum werd het 4-2 voor het team uit Klazienaveen.

Voor Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. Aan de zijde van Klimaatgroep Stars speelden Jan Tammenga, Arnoud Meijer en Collin Rengers.

Geen eenvoudige avond

Het begin van de wedstrijd was overduidelijk voor Itass DTK’70. Koen Hageraats rekende in 3-0 af met Jan Tammenga en Barry Wijers won met dezelfde cijfers van Arnoud Meijer. Het leek daarna een eenvoudige avond te worden voor Itass DTK’70. Nathan van der Lee pakte een 2-0 voorsprong tegen Collin Rengers, maar daarna knokte Rengers zich terug in de wedstrijd. Een vijfde game moest de beslissing gaan brengen of DTK’70 met een 0-3 voorsprong de pauze in zou gaan of dat Klimaatgroep Stars er nog een wedstrijd van zou kunnen maken. Met 13-11 in de vijfde game trok Rengers aan het langste einde en hierdoor stond er een 1-2 tussenstand bij de pauze op het scorebord.

Spannend

Na de pauze wonnen Hageraats en Wijers weer hun beide enkelpartijen van Rengers en Tammenga. De laatste wedstrijd van de avond ging tussen verdediger Arnoud Meijer en Nathan van der Lee. Opnieuw moest Van der Lee deze avond zijn tegenstander feliciteren. Het werd een eenvoudige zege voor Meijer. Speler en coach Barry Wijers: “We hebben vandaag terecht gewonnen. Er had echter meer voor ons ingezeten, maar we moeten het doen met deze 4 punten. De komende tijd zal nog spannend gaan worden wie als eerste gaat eindigen in de competitie.”

Bovenaan

Door de 4 punten in Middelstum staat Itass DTK’70 weer bovenaan in de eredivisie. De voorsprong is nog 2 punten op regerend landskampioen Enjoy&Deploy Taverzo.Back To Top