EEM Groepenkasten

Itass DTK70 wint overtuigend in Groningen

dtk70 de treffers tafeltennis klazienaveenKlazienaveen/Middelstum –  Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK70 heeft zaterdagavond overtuigend gewonnen van Klimaatgroep Stars. In het Groningse Middelstum werd een 2-4 overwinning geboekt.

Barry Wijers en Patrick Oeij wonnen overtuigend hun beide enkelspelen en zorgden voor de vier punten. Bij de ploeg uit Groningen speelden Jan Tammenga, Henk Jan Wils en Collin Rengers. Aan de kant van Itass DTK70 was Bas Hergelink afwezig door ziekte en daardoor traden de Klazienaveners aan met invaller Paul Sterken. Sterken kon niet voor een stunt zorgen en verloor zijn beide enkel partijen. Rengers en Wils wisten beide relatief eenvoudig te winnen.

Hierdoor pakte Klimaatgroep Stars twee punten tegen het sterkere Itass DTK70. Coach Peter Verwey is tevreden met de uitslag. “Er zat weinig spanning in de wedstrijden en alle wedstrijden werden met duidelijke cijfers gewonnen. Een terechte uitslag in mijn ogen.”

Volgende week zondag speelt Itass DTK70 thuis tegen Hilversum. De wedstrijd begint zondag 4 oktober om 14:00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen.Back To Top