EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 wint van Hilversum

dtk70 de treffers tafeltennis klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning behaald tegen Hilversum. De ploeg van speler en coach Peter Verwey won met 4-2.

Bij de thuisploeg bleef kopman Michel de Boer aan de kant. Bas Hergelink, Wai Lung Chung en Peter Verwey verschenen achter de tafel. Met name Wai Lung Chung kende een uitstekende dag door 2 partijen te winnen. De overige twee punten werden gemaakt door Peter Verwey en Bas Hergelink. De laatste behaalde een prachtige overwinning op oud DTK-speler Nathan van der Lee door met een 6-10 achterstand in de vijfde set alsnog de partij te winnen.

Peter Verwey: “Ondanks het feit dat De Boer niet speelde hebben we als team een goed resultaat gehaald. Met name Chung speelde twee puike wedstrijden en dat zijn we nu ook nodig met het oog op de komende wedstrijden. Niet alleen Chung speelde goed, maar ook Bas Hergelink toonde vorm. Ik heb veel vertrouwen in de komende wedstrijden. “ Aldus speler en coach Peter Verwey.

De overwinning betekent dat de competitie is afgesloten op de vierde plaats. In de strijd om het landskampioenschap moet de heren uit Klazienaveen in de kwartfinale opnieuw tegen Hilversum. Itass DTK’70 speelt op 4 april uit en op zondag 12 april de return in Klazienaveen.Back To Top