EEM Groepenkasten

Jaarafsluiting vv Klazienaveen met vuurwerkshow, Kast Herder en Plork

vv klazienaveen kantineKlazienaveen – Zaterdag 10 december, na de laatste thuiswedstrijd tegen Pelikaan S, viert vv Klazienaveen weer hun jaarafsluiting op ludieke wijze.

Plork en de Aannemers

Voor de jaarafsluiting zullen ‘Plork en de Aannemers’ met hun Wintertoer de kantine aandoen. Deze metselaar, stukadoor, timmerman en (B)aardige idioot zijn o.a. bekend van de Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley. Een jaar geleden bliezen zij het dak er af bij onze vrienden van De TammeLoekies. Dit kunststukje zullen zij 10 december van 19.00 uur herhalen in de kantine van vv Klazienaveen.

Kast Herder

In het voorprogramma van Plork staat niemand minder dan de zingende barman Kast Herder. Kast zal ongetwijfeld zijn nieuwe kaskraker ‘FUK ATB‘ ten gehoren brengen.

Vuurwerkshow Kluswijs Klazienaveen

Niet alleen vv Klazienaveen pakt groots uit zaterdag, ook Kluswijs Klazienaveen doet een flinke duit in het zakje. Halverwege de feestavond wordt de blik naar buiten gericht om te genieten van een grootse vuurwerkshow.

Stefan Hempen, vuurwerkspecialist van Kluswijs, vertelt hierover het volgende: “Naast de promotie van de vuurwerkproducten die wij op 29, 30 en 31 december verkopen zal een expert een vuurwerkshow geven. Ik kijk met name uit naar de grote finale, waarbij in korte tijd meer dan 100 verschillende producten onder muzikale begeleiding een prachtig schouwspel zullen gaan vormen.”

De vuurwerkshow begint in de eerste pauze van Plork en de Aannemers, omstreeks 19.30 uur. Voor de kleinsten liggen er vuurwerkbrillen klaar.

(Bron: website vv Klazienaveen)

Uitgaan


Back To Top