EEM Groepenkasten

Jaarlijkse Avondwandel4Daagse start vanavond

Avondwandel4daagse 2015 avond4daagse wandel4daagse wandelenKlazienaveen – Deze week is weer de jaarlijkse avond4wandeldaagse (ook wel wandel4daagse of avond4daagse genoemd). De avondwandel4daagse begint vanavond en de laatste avond is donderdag.

Avondwandel4daagse Klazienaveen

De Avondwandel4daagse wordt jaarlijks geörganiseerd door W.S.V. De Tippelaar in samenwerking met de KWBN georganiseerd.

De Avondwandel4daagse wordt regulier gehouden in de week tussen Hemelvaart en Pinksteren en wordt gelopen van maandag t/m donderdag. In verband met het mogelijk samenvallen van deze datums met de meivakantie van de scholen wordt hiervan afgeweken. Dit jaar wordt de avondwandel4daagse gelopen van maandag 29 mei 2017 t/m donderdag 1 juni 2017.

Avondwandel4daagse 2015 avond4daagse wandel4daagse wandelen drumband muziekkorps

Achter de muziekkorpsen

De wandeling start en finisht elke avond op het hoofdveld van vv Klazienaveen op Sportpark De Planeet in Klazienaveen. Op donderdagavond wandelen alle deelnemers naar het sportveld achter de gymzaal in de Voeghoutenstraat om daar te verzamelen. Vanaf de Voeghoutenstraat gaan de wandelaars onder begeleiding van een 4-tal muziekkorpsen door het centrum van Klazienaveen weer terug naar het voetbalveld.

Elke avond finishen de wandelaars ook weer op het voetbalveld. Daar dient iedereen zich af te melden bij het startbureau, waar de startkaarten worden ingenomen zodat de organisatie weet wie er binnen is en wie er nog onderweg is. Voor groepen en scholen geldt dat afmelding wordt gedaan door het aanspreekpunt van de school of de teamcaptain.

Afstanden

Er zijn 3 verschillende afstanden die elk op een ander tijdstip beginnen:

  • 15 km, start om 17.45 uur,
  • 10 km, start om 18.00 uur,
  • 5 km, start om 18.15 uur.

Informatie routes

Informatie over en plattegronden van de routes voor 2017 vind je hier.

W.S.V. De Tippelaar

Website: www.wsvdetippelaar.nl
Facebook: Wandel Sport Vereniging -WSV De TippelaarBack To Top