EEM Groepenkasten

Janinka’s Trimsalon in Klazienaveen is op zoek naar modellen

janinka's trim salon klazienaveen zoekt modellenKlazienaveen – Janinka’s Trimsalon aan het Van Echtenskanaal NZ 133 (bij de ovonde) in Klazienaveen is op zoek naar modellen!

Trimbeurten met korting!

De medewerkers van Janinka gaan onder begeleiding aan het werk in de salon. Onder toeziend oog van Janinka gaan zij honden trimmen die wel een trimbeurtje kunnen gebruiken.

Is jouw hond toe aan een trimbeurt? Geef je kan dan nu op en profiteer van een huid-, vacht- en vooral hond vriendelijke trimbeurt met een flinke korting!

Lees ook: Janinka Slomp van Janinka’s Trimsalon behaalt internationaal succes

Vertrouwd

De trimbeurt geschiedt in een rustige salon waar Janinka met haar medewerkers aanwezig is. Om de rust te behouden voor zowel de medewerkers als de hond is het voor de eigenaar niet mogelijk om bij de trimbeurt aanwezig te blijven. Je kunt je hond in onze vertrouwde handen achter laten en hem later op de avond weer ophalen.

Hoe gaan we te werk?

Per dag worden er 4 honden getrimd, 2 in de ochtend en 2 in de middag. De honden worden na elkaar behandeld opgehaald zodat zij niet in aanraking hoeven te komen met andere honden. Op de trimdag zal er worden bekeken welke trimbehandeling er nodig is voor je hond. Dit kan zowel kammen, ontklitten, scheren als wassen en drogen zijn. Dit alles voor een vaste prijs van slechts € 20,- per boomer.

Trimdagen

De trimdagen waarop gewerkt gaat worden zijn van maandag t/m zaterdag en geldy voor kleine knip honden Malter Yorkshire terrier, shih tszu, boomers en dergelijke.

Afspraak maken

In verband met de vele reacties gelieve te bellen voor het plannen van een afspraak op telefoonnummer 06 – 25 43 09 04.

Lees ook: Nieuw in Klazienaveen: Janinka’s Trimsalon – ‘Voor alle dieren met haar’

Janinka’s Trimsalon Klazienaveen

Van Echtenskanaal NZ 133 (bij de ovonde)
7891 AG Klazienaveen
Telefoon: 06 – 25 43 09 04
E-mailadres: janinkaslomp@hotmail.com
Facebook: Klazienaveen janinka en monique s trimsalonBack To Top