EEM Groepenkasten

Jeugd judoka’s Judovereniging Vos in de prijzen bij JBN toernooi Norg

judo, ippon, judovereniging vosKlazienaveen – De startende jeugd van Judovereniging Vos uit Klazienaveen zijn afgelopen weekend in Norg tijdens een toernooi voor hun eerste wedstrijdervaring van de Judo Bond Nederland in de prijzen gevallen.

JBN toernooi

In Norg werd door de JBN een toernooi georganiseerd voor jeugd judoka’s die voor het eerst wedstrijden mee gaan maken. Judovereniging Vos kwam met zeven beginnende judoka’s naar Norg en zes van de jonge deelnemers gingen met een prijs naar huis. Jammer was dat Manon Mones ziek werd tijdens de wedstrijden, anders had er misschien nog meer ingezeten.

Ippon

Crifaa Blauw werd 1e in zijn poule en clubgenoot Nangjalij Nowroez werd in dezelfde klasse 4e. Damien de Jong startte bijzonder goed. Tot aan de finale won hij alle wedstrijden met een ippon. Helaas verloor hij de finale op beslissing en daarmee toch een knappe 2e plaats. Ibrahim Nowroez won een aantal wedstrijden en kwam in de finalepoule. Hier waren een aantal andere jeugd judoka’s echter nog iets beter als hem, maar hij kwam toch mooi op de 3e plaats terecht. Lindsay Joldersma en Finn Smalbil werden beide 2e in hun klasse. Een mooi begin voor deze toekomstige wedstrijd judoka’s.Back To Top