EEM Groepenkasten

Jeugdhonkbaltoernooi en Beeball bij Bedrocks

bedrocks, beeball, emmen, honkbalEmmen – Het komende weekend 2 en 3 april organiseert Soft en honkbalvereniging Emmen Bedrocks voor het tweede achtereenvolgende jaar het Pre-Season Jeugdhonkbaltoernooi. Met een verdubbeling naar 17 deelnemende teams word dit een ongetwijfeld jaarlijks terugkerend evenement.

Leeftijdscategorieën

Er zal gespeeld worden in vier leeftijdscategorieën. Op zaterdag spelen de Beeballers, de Pupillen en de Aspiranten en op zondag de Junioren. Deelnemende clubs zijn; Blokes Veendam, Caribe Groningen, Knights Leek, Northern Stars Leeuwarden, Tex Town Tigers Enschede, HSV Zwijndrecht en Bedrocks zal zelf met 5 teams deelnemen.bedrocks, beeball, emmen, honkbal De weersvoorspellingen voor het weekend zien er goed uit en met ruim 200 jonge honkballers is dit een mooie gelegenheid om eens kennis te komen maken met deze leuke sport. In het gezellige clubhuis van de Bedrocks die net een metamorfose heeft ondergaan, kunt je terecht voor allerhande versnaperingen en ook de barbecue ontbreekt deze dagen niet. De eerste wedstrijden beginnen om 10.30 uur en rond 15.00 uur zal de prijsuitreiking zijn.

Beeball seizoen van start

Bedrocks gaat weer beginnen met het Beeball buitenseizoen.bedrocks, beeball, emmen, honkbal Beeball is een zeer vereenvoudigde vorm van Honkbal voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar, vanaf 4 jaar in overleg. Er wordt gespeeld met 3 honken, simpele spelregels (slaan, rennen, tikken), en slaan vanaf een speciaal slagpaaltje de “Battingtee”.

Vanaf woensdag 30 maart starten we weer met de Beeballgroep op ons eigen Beeballveldje op de Meerdijk. Al het materiaal voor het spelletje is bij ons aanwezig en mag je gebruiken. Ben je tussen de 5 en 9 jaar of bijna 5? Vind je ballen slaan met een echte knuppel, gooien en vangen met een coole handschoen, lekker rennen en balspelletjes doen leuk? Kom het Beeball uitproberen! Neem gerust je vriendje, vriendin, zusje, broertje of schoolgenootje mee. Samen maken wij er een Beeball feestje van deze zomer! Meer informatie bij begeleidster Stefanie Renardus email: burmees1@planet.nl of info@bedrocks.nl

Beeball is ook op op Youtube te zien:

Beeballtraining Bedrocks: https://www.youtube.com/watch?v=j28eHNheUAk
Het Beeballspelletje: https://www.youtube.com/watch?v=l-rnyKqDq-E

Foto’s: Bert Springer

from to
Sport


Back To Top