EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up blijft koploper in de eredivisie

JMS Hurry-Up Bart MikZwartemeer – De heren van JMS Hurry-Up speelden gisteravond een eenvoudige wedstrijd. Nadat donderdagavond in de eigen sporthal Hercules al een nederlaag werd bezorgd (35-20), was nu de beurt aan Hellas uit Den Haag. In de Concrete People Arena werd met 45-19 opnieuw gewonnen.

Na ongeveer twintig minuten handballen stond de ploeg van trainer Joop Fiege met 14-5 ruim voor. Gedurende de  gehele wedstrijd hadden de heren van Hellas weinig tegen het spel van Hurry-Up in te brengen. De rust werd dan ook met een stevige score voor mannen van Joop Fiege ingegaan: 21-8.  Na rust bleef JMS Hurry-Up op hetzelfde niveau het spel bepalen. Hellas wist in de tweede helft nog 11 keer te scoren en kwamen hiermee op een doelpuntensaldo van 19.

Maar de mannen uit Zwartemeer kenden geen genade en zo stond er na een een uur speeltijd een eindstand van 45-19 op het scorebord. Topscorers aan de kant van JMS Hurry-Up waren Tommie Falke en Jort Neuteboom, beide mannen scoorden negen keer. Bart Mik wist ook zeven keer de keeper van Hellas te passeren. Hurry Up blijft na negen gespeelde wedstrijden koploper van de eredivisie met 18 punten. Quintus volgt met 12 punten uit acht wedstrijden. Hercules heeft ook acht duels gespeeld en staat derde met 11 punten.

(Bron: RTV Drenthe)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top