EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up eenzame koploper in eredivisie

JMS Hurry-up, Tommy FalkeZwartemeer/Kwintsheul – In Kwintsheul heeft koploper JMS Hurry-Up tegen nummer twee op de ranglijst van de eredivisie Koornneef Werving & Selectie/Quintus winnend afgesloten. Na een 9-16 ruststand eindigde het duel in 19-29 voor de Zwartemeerders.

Hurry Up kwam in het begin van de wedstrijd met 3-0 achter te staan, maar stelde enkele minuten verder daarna gelijk orde op zaken. Twee snelle goals van Tomas Bernatavicius achtereen en tweemaal Thies Berendsen, een break out en een strafworp. Vervolgens was de beurt aan Jort Neuteboom die tweemaal achtereen het net wist te vinden en de stand was 4-6. Vervolgens hadden de mannen uit Zwartemeer niets meer te vrezen, want de voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. De rust werd dan ook met een ruime 9-16 voorsprong ingegaan.

In 16e minuut bij een stand van 14-23 in de tweede helft, moest Ronald Suelmann genoegen nemen met een verplichtte twee minuten rust. Met nog 5 minuten op de klok te gaan nam JMS Hurry-Up een time out, de stand is op dit moment 19-25. Na deze time out scoorde Tomas Bernatavicius nog eenmaal en vervolgens Tommie Falke nog tweemaal achtereen. Gintaras Cibulskis mocht het laatste puntje in dit duel scoren, 19-29. Topscorer in deze wedstrijd was Tommie Falke met negen treffers.Back To Top