EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up heeft gewenste versterking binnen

Thomas-AagaardZwartemeer – JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met een Deense doelman. Thomas Aagaard verruilt het Noorse Stord Elite Handball voor een avontuur in de BENE-League bij JMS Hurry-Up.

Op zoek

De club uit Zwartemeer was lang op zoek naar een versterking voor het keepersgilde. In juni was de 24-jarige Aagaard, samen met de Griek Katsikis, al op proef bij JMS Hurry-Up. Hier wist hij de technische commissie al snel te overtuigen van zijn kwaliteiten. Aagaard had echter meer aanbiedingen op zak en besloot tijd te nemen voor zijn beslissing. De doelman koos uiteindelijk voor een éénjarig contract bij JMS Hurry-Up. Aagaard licht zijn keuze toe: “Zwartemeer voelt als een warm nest. Ik ben tijdens mijn proefsessie perfect opgevangen en had het idee dat ze mij erg graag wilden hebben.”

Doelman

De doelman doorliep alle jeugdselecties van Denemarken. In het seizoen 2014-2015 bereikte hij met Stord Elite Handball de halve finale van de Europacup. Een seizoen later verlieten veel sterspelers de Noorse club. Aagaard bleef de club vanwege zijn studie trouw maar kon niet verhinderen degradeerde uit de Noorse eredivisie. JMS Hurry-Up heeft met een aantrekken van Thomas Aagaard de selectie rond voor het nieuwe seizoen. Eind deze week sluit de Deen aan bij de selectie van Martin Vlijm.Back To Top