EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up haalt Griekse opbouwer

hurry up DIMITRIS KATSIKISZwartemeer – Dimitris Katsikis is de nieuwste aanwinst van JMS Hurry-Up. De BENE-League deelnemer uit Zwartemeer bereikte deze week een akkoord met de 24-jarige Griekse rechteropbouwer.

Grieks international

De linkshandige Katsikis is international en staat te boek als een effectieve schutter. Katsikis was twee weken geleden op proef bij JMS Hurry-Up en wist de technische staf al snel te overtuigen van zijn kwaliteiten. Martin Vlijm is blij met de komst van de Griek. “In de BENE-League wil ik graag alle posities dubbel bezet hebben. Nu hebben we met de komst van Dimitris de rechteropbouw-positie goed bezet.” Dimitris Katsikis komt over van het Griekse IEK Xini Dikeas en heeft een tweejarig contract getekend bij de club uit Zwartemeer.

Loek Hageman keert terug in selectie

Loek Hageman keert komend seizoen terug in de herenselectie van JMS Hurry-Up. De 30-jarige schutter handbalde de afgelopen twee seizoenen in het 2e herenteam. Hageman traint nu al mee met de selectie om fit aan de start van de BENE-League verschijnen. De overkoepelende competitie, met de beste teams uit België en Nederland, start op 3 september. JMS Hurry-Up begint met een uitwedstrijd tegen Targos Bevo Hc.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top