EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up met moeite langs FIQAS-Aalsmeer

jms hurry-up, handbalZwartemeer –  Met de nodige moeite is JMS Hurry-Up er zaterdagavond toch nog in geslaagd om langszij FIQAS Aalsmeer te komen. Het duurde tot ruim halfweg de tweede helft voordat de mannen van Joop Fiege enige grip op de wedstrijd kregen.

Opnieuw bewees Manuel Kremer zijn keeperskwaliteiten, want mede dankzij het uitstekende keeperswerk van de inmiddels 43-jarige Kremer, won JMS Hurry-Up voor de derde keer in de kampioenspoule. In de thuiswedstrijd tegen FIQAS-Aalsmeer leek het team van JMS Hurry-Up al vroeg de handdoek in de ring te gooien, maar in de 25e minuut kwamen de Zwartemeerders eindelijk langszij: 18 -18.

jms hurry-up, handbalDe mannen van Joop Fiege speelden erg slordig en zonder enige passie, hierdoor liep FIQAS-Aalsmeer eenvoudig uit, en hadden een verdiende ruststand van 6-11.jms hurry-up, handbalIn de laatste paar seconden van de eerste helft mocht Hurry-Up nog een vrije bal nemen, maar het bleef bij de 6-11.

Na het startsein van de tweede helft scoorde Aalsmeer direct, 6-12! Maar hierna pakte Kremer het ene na het andere schot op zijn goal. Misschien wat aangezet door dit uitstekende werk van hun keeper, begonnen de Hurry-Uppers ook wat meer te scoren en door hun kansen beter af te werken.jms hurry-up, handbalHet was al ver in de tweede helft, de 25e speelminuut, toen er 18-18 op het scorebord kwam te staan en de thuisploeg voor het eerst gelijk kwam te staan. Enkele seconden voor het eindsignaal was de stand  23-22 en had FIQAS-Aalsmeer de laatste aanval. Manuel Kremer weerde ook deze aanval en bezorgde zijn team de overwinning. JMS Hurry-Up staat na vier wedstrijden derde met zes punten, en de achterstand op koploper Lions is hiermee twee punten.jms hurry-up, handbalManuel Kremer was na afloop tegen RTV Drenthe realistisch: “We gaan nog altijd voor een plek bij de eerste zes, die plaatsing voor de BeNe League inhoudt, maar houden de eerste twee plekken in het achterhoofd.” Ondanks de zwaar bevochten overwinning namen de heren van JMS Hurry-Up rustig de tijd om even met de jeugd op de foto te gaan. Hierbij was ook de jeugd van handbalvereniging Actief uit Klazienaveen aanwezig.JMS H-Up FIQAS_2016 06jms hurry-up, handbalBack To Top