EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up ontmoet in de BENE-League het Belgische Callant Tongeren

JMS Hurry-Up, Bart MikZwartemeer – Komende zaterdag 10 september ontmoeten de handballers van JMS Hurry-Up het uit België afkomstige Callant Tongeren thuis in de BENE-League.

Nadat vorig week met enigszins geflatteerde cijfers verloren werd van Targos BEVO uit Panningen, wordt dit weekend de tweede wedstrijd in de BENE-League gespeeld. Targos Bevo bleek in de laatste 10 minuten te sterk voor de Zwartemeerders. Op 10 minuten voordat het eindsignaal zou klinken stonden de mannen van Martin Vlijm met alle opties open nog gelijk met 21-21, om vervolgens alsnog te verliezen met 31-26.

Zaterdagavond

Komende zaterdag is tijdens deze BENE-Leaguewedstrijd de crew van Podium TV voor het eerst aanwezig in de Concrete People Arena. Om 20.00 uur start dan de wedstrijd JMS Hurry-Up tegen Callant Tongeren.

JMS Hurry-Up is als één van de eerste clubs in Nederland begonnen met het live uitzenden van wedstrijden op het internet. Later volgden andere clubs het voorbeeld van de Zwartemeerders. Op dit moment heeft bijna iedere handbalclub op het hoogste niveau de beschikking over een live-stream. Het live-streamen van wedstrijden genereert meer uitstraling naar geïnteresseerden in de handbalsport en sport in het algemeen en is daardoor interessant voor sponsoren. Dit seizoen gaat JMS Hurry-Up als BENE-League deelnemer iets nieuws proberen.

JMS Hurry-Up heeft een samenwerkingsverband gesloten met Podium TV en het Dagblad van het Noorden voor de live-registratie van alle thuiswedstrijden. Beide partijen gaan samenwerken om de live-streaming van JMS Hurry-Up te verzorgen. Tevens worden er na de wedstrijd interviews afgenomen welke ook rechtstreeks op het wereldwijde web te zien zijn. Voor JMS Hurry-Up biedt dit een unieke kans om de handbalsport en de club te promoten aan een groter publiek. De duels worden uitgezonden op het internetsites van Podium TV, Dagblad van het Noorden en de website van JMS Hurry-Up.

Wat: BENE-Leaguewedstrijd JMS Hurry-Up – Callant Tongeren
Waar: sporthal De Eendracht Zwartemeer
Wanneer: zaterdag 10 september, aanvang 20.00 uur

Tripadvisor NL 600x300
Sport






Back To Top