EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up op winst met de hakken over de sloot

JMS Hurry-Up, Joop FiegeZwartemeer – De heren van JMS Hurry-Up hebben met de hakken over de sloot winst behaald tegen Alphadeuren Houten! Ruststand 13-11, eindstand 25-24.

Een ronduit slecht spelend Hurry Up heeft in de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie zich met moeite staande kunnen houden tegen Alphadeuren Houten, de nummer 5 van de ranglijst. Met nog slechts drie seconden speeltijd op de klok was het Jordi Fiege die de thuisploeg aan de 25-24 overwinning hielp.

Eerste helft

Tommie Falke tekende voor het eerste doelpunt, even later gevolgd door Tomas Bernatavicius, 2-0. Na de tegenscore zocht opnieuw de bal van Tommy Falke en van Ronald Suelmann het net op, 4-2. Na ruim 8 minuten speeltijd was het Tobias Marx die de 5-2 aantekende. Even later kreeg Tomas Bernatavicius een twee minuten tijdstraf en kwam Alphadeuren Houten dichtbij, 5-4! Bij een stand van 8-7 in de 18e speelminuut nam JMS Hurry-Up een time-out.

Gelijkmaker

Na de time-out maakt Alphadeuren Houten de gelijkmaker, 8-8. Hurry-Up had een moeilijke spelperiode, want slechts enkele minuten later in de 25e speelminuut gingen de gasten uit Houten op voorsprong met 10-11. Maar via Ronald Suelmann en Tobias Marx  en een 2 minuten tijdstraf voor Alphadeuren Houten kwam JMS Hurry-Up terug, 12-11. Nadat er opnieuw een tijdstraf aan de gastploeg uit Houten werd uitgedeeld, wist JMS Hurry-Up een ruststand van 13-11 via Tobias Marx af te dwingen.

Tweede helft

Na rust wisten de mannen van Joop Fiege wat meer afstand te nemen van de gastploeg uit Houten, via 18-14 en 20-16, maar Alphadeuren Houten gaf de moed niet op. Houten kwam steeds dichterbij en in de slotminuut kwamen ze zelfs langszij, 24 -24. Dankzij Jordi Fiege, zoon van trainer/coach Joop Fiege, werd  met nog slechts drie seconden speeltijd op de klok het laatste doelpunt van de avond gescoord: 25-24.

Ruststand: 13-11

Eindstand: 25-24Back To Top