EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up opnieuw op winst met 500e goal

jms hurry-up, hurry up

Klazienaveen/Zwartemeer – In een matige wedstrijd tegen OCI-Lions2 behaalde het thuisspelende JMS Hurry-Up in de laatste thuiswedstrijd van dit jaar opnieuw winst. In deze wedstrijd werd de 500e goal van dit seizoen gescoord door  Thomas Bernatavicius.

Hurry Up plaatste zich met dit resultaat definitief voor de play-offs voor de BeNeleague. De heren van JMS Hurry-Up hadden nog slechts één punt nodig en wonnen in een matige wedstrijd met 34-25. Het spannendste deel van de avond was zonder twijfel het wachten op de 26e treffer, de 500e van dit seizoen, deze werd gemaakt door Thomas Bernatavicius.

Trainer/Coach Jooop Fiege had tegen Lions 2 maar twee wisselspelers tot zijn beschikking. Cirkelspeler Gintaras Cibulskis ging vlak voor de wedstrijd ziek naar huis en Mart Aalderink en Ruben Fiege zaten geblesseerd op de tribune. Vaidas Trainavicius en Thomas Bernatavicius, beiden niet erg fit, startten op de bank.

Matige wedstrijd

Zonder de twee Litouwse opbouwspelers speelde JMS Hurry-Up een erg matige wedstrijd. Het tempo bij balbezit was veel te laag en ook in de dekking was er weinig scherpte te vinden. OCI-Lions2 bleef eigenlijk vrij simpel de lijstaanvoerder bijbenen, al was bij rust de stand met vier doelpunten in het voordeel van de thuisclub met 16-12. Ook de eerste tien minuten na rust waren erg matig van de thuisclub, een beeld wat vaker waar te nemen is bij de thuisploeg. Echter in de de laatste 15  minuten groeide de lichte voorsprong snel en werd de wedstrijd met een ruime winst afgesloten.

Ruststand: 16-12
Eindstand: 34-25

(Bron: RTV Drenthe.nl, Foto: archief Klazienaveen24.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top