EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up speelt aanstaande zaterdag thuis tegen OCI-Lions 2

jms hurry-up, handbal,Klazienaveen/Zwartemeer – Zaterdagavond staat er voor JMS Hurry-Up een thuiswedstrijd op het programma tegen OCI-Lions 2.

Play-offs

OCI-Lions 2, het opleidingsteam van de Limburgers, zal geen eenvoudige opgave worden voor de mannen van JMS Hurry-Up. Echter bij een gelijkspel is de ploeg van Joop Fiege definitief geplaatst voor de play-offs om de landstitel, “dit kan in feite niet meer misgaan”, voorspeld Fiege. In de laatste uitwedstrijd werd pas aan het eind in de tweede helft het verschil gemaakt.

Voor JMS Hurry-Up betekent dit de laatste thuiswedstrijd dit jaar, en de laatste competitiewedstrijd voor de mannen van Joop Fiege wordt dit jaar op 19 december in sporthal Boswijk te ‘s-Gravenhage tegen Hercules gespeeld.

De laatste thuiswedstrijd van 2015 begint aanstaande zaterdag 12 december om 20.00 uur in de Concrete People Arena Zwartemeer en staat onder leiding van de heren Schneiders en Verstege.

Facebookactie

Voorzitter Henricus Velzing verloot een romantisch etentje voor twee, bestemd voor diegene die de speler voorspeld die de waarschijnlijk 500ste goal van dit seizoen zal maken voor JMS Hurry-Up as. zaterdag.

Hier kunt u meedoen: Wie scoort het 500ste punt…? De uitslag wordt via Facebook bekend gemaakt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top