EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up stelt derde positie zeker met winst op concurrent Volendam

Jms hurry-up, Ronald SuelmannZwartemeer/Volendam – De heren van JMS Hurry-Up deden in Volendam wat er van hen verwacht werd: winnen van concurrent KRAS Volendam en de derde positie in de ranglijst zeker stellen! Eindstand 26-32.

Vrijwel onmiddellijk na het startsignaal van de wedstrijd in Volendam, namen de Zwartemeerders al heel snel een voorsprong van 3 doelpunten. Via een 3-4 stand wist Volendam nog even heel dichtbij te blijven, echter na 10 minuten spelen stonden de mannen van Joop Fiege in het voordeel met  een score door Vaidas Trainavicius, 3-5. Tomas Bernatavicius, die goed op dreef was, scoorde de 3-8 in de 14e minuut, de vierde voor hem na het startsein.

Eerste helft

Anna het eind van de eerste helft met nog ongeveer 5 minuten speeltijd op de klok, vroeg Fiege een Time-Out aan bij een stand van 8-13. Hierna liep het goed spelende team van JMS Hurry-Up uit tot een voorsprong van 8-15 via Vaidas Trainavicius. Met nog 1,5 minuut te spelen in de eerste helft, werd er een Time-out door Volendam aangevraagd, echter Vaidas Trainavicius wist onmiddellijk na spelhervatting voor de derde maal op rij opnieuw te scoren, zodat de ruststand 9-16 werd.

Tweede helft

Na rust kwam Hurry Up niet meer in de problemen. De 13-18 werd door Tommie Falke gemaakt, en via Tomas Bernatavicius in de 38 minuut: 13-19! 13-20 opnieuw Tommie Falke en even later 13-21 door Ronald Suelmann. Hierop opnieuw een Time-out voor KRAS Volendam in de 40e speelminuut. De 13-22 werd opnieuw door Tommie Falke aangetikt. Hierop leek het erop dat Volendam zich enigszins herpakt had, driemaal op rij scoren: 16-22. Maar na 45 minuten speeltijd gaven de mannen uit Zwartemeer de regie niet meer uit handen. Ronald Suelmann wist in de laatste minuten nog tweemaal achtereen te scoren, en KRAS Volendam moest in JMS Hurry-Up ditmaal zijn meerdere erkennen.

Rood

Buiten dat Volendam veel tijdstraffen toegewezen kreeg van de scheidsrechters, ontving Volendam kort voor tijd ook nog een directe rode kaart. Jaap Beemsterboer sloeg Thomas Bernatavicius in het gezicht. Kort erop ontving Volendam assistent-trainer Marco Beers ook nog eens rood. Met 26-32 winnen in Volendam is uitstekend gedaan door JMS Hurry-Up. Hiermee houdt het team zicht op een 2e plek en is dus ook de finalekans nog aanwezig, maar ook is de deelname aan de BeNe-league nu wel bijna zo goed als zeker.

Play-Off’s:

1. LIONS 9-18
2. BEVO 8-13
3. Hurry Up 9-12
4. Volendam 9-9
5. Aalsmeer 8-8

KRAS Volendam – JMS Hurry-Up
Ruststand: 9-16
Eindstand: 26-32

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top