EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up ontvangt titelkandidaat OCI-LIONS

JMS Hurry-up, herenselectie 2016-2017Zwartemeer – JMS Hurry-Up speelt aanstaande zaterdagavond in de eigen Concrete People Arena een topwedstrijd van formaat. De Zwartemeerders, de huidige nummer 4 van de BENE-League, ontvangen de regerend landskampioen en titelfavoriet OCI-LIONS.

Het Limburgse samenwerkingsverband, tussen de clubs V&L en Sittardia, bezet momenteel, achter koploper Initia Hasselt, de 2e plaats in de competitie. Na het verlies van vorige week in België zijn de Zwartemeerders weer terug op aarde. In het Waalse Wezet bleek HC Visé een maatje te groot (30-22). Hiermee kwam er een eind aan de zegereeks van de formatie van Martin Vlijm.

Sjoerd Boonstra

Zaterdag zal JMS Hurry-Up uit een ander vaatje moeten tappen om aanspraak te kunnen maken op een resultaat tegen de Limburgers. Kansen zijn er zeker, want de formatie van Mark Schmetz verloor eerder dit seizoen in eigen huis van FIQAS Aalsmeer. Ook kwam OCI-LIONS ternauwernood weg met een goed resultaat bij Quintus. Het meespelen van Sjoerd Boonstra bij JMS Hurry-Up is uiterst onzeker. De cirkelspeler kwam vorige week in het duel tegen Visé hard ten val. De medische staf bekijkt de situatie van dag tot dag en beslist op het laatste moment over het meespelen. Het duel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van de Belgische scheidsrechters Cappa en Schreder.

Kaarten online te koop

Kaarten voor de wedstrijd zijn online te koop op www.hurry-up.nl/tickets. Ook zijn de kaarten in de voorverkoop te verkrijgen bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Leden kunnen hier ook reductiekaarten kopen.

Kaarten Europacup

Voor het Europacupduel op 26 november tegen Göztepe zijn inmiddels ook kaarten te koop. Online op www.hurry-up.nl/tickets en bij de voorverkoopadressen Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal Angelslo en begint om 20.00 uur.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top