EEM Groepenkasten

JMS Hurry Up verliest in eigen huis na dramatische tweede helft

jms hurry-up, handbal, zwartemeer, oci lionsZwartemeer – Afgelopen weekend moesten de heren van JMS Hurry Up tweemaal aantreden. Op zaterdagavond ontvingen de mannen uit  Zwartemeer thuis in de Concrete People Arena tegen het Waalwijkse RED-RAG Tachos en maandagmiddag werd de kraker tegen OCI Lions uit Sittard gespeeld.

Zaterdagavond werd er via een 15-8 ruststand in de goed gespeelde competitiewedstrijd tegen RED-RAG Tachos geen fout gemaakt en werd er gewonnen met 34-24.

Maandagmiddag, 2e paasdag, was het de eer aan OCI Lions om aan te treden tegen de mannen van Joop Fiege. De mannen van JMS Hurry Up waren echter niet opgewassen tegen OCI Lions en met een ruststand van 12-16 gingen beide teams de kleedruimtes opzoeken. Op dat moment was er nog geen vuiltje aan de lucht. Manuel Kremer in de rust: “We hebben teveel zekere scoringskansen verspeeld en een bovendien een strafworp gemist. Hierdoor liep OCI Lions een paar punten uit. Er is nog niets aan de hand”.jms hurry-up, oci lions, handbal, zwartemeer

In de wat chaotische en dramatische tweede helft liep het helemaal anders dan verwacht door de thuisploeg. Na 10 minuten speeltijd in de tweede helft, in de 41e minuut, stonden de gasten uit Sittard plotseling met 7 doelpunten voor en wisten deze voorsprong geruime tijd zo te behouden.jms hurry-up, oci lions, handbal, zwartemeerjms hurry-up, oci lions, handbal, zwartemeer In de 50e minuut leek het tij voor JMS Hurry Up toch nog te keren bij een stand van 15-20 in het voordeel van Lions. De ongeslagen ploeg uit Sittard gaf het spel en de regie echter niet meer uit handen. Hierdoor werd het een stevige nederlaag voor de Zwartemeerders, 25-34.

Ruststand: 12-16
Eindstand: 25-34

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top