EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up verliest thuis eerste oefenwedstrijd van HSG Nordhorn

trommel, hurry-upZwartemeer – Afgelopen zaterdagavond  namen de mannen van JMS Hurry-Up in de thuishal de handbalstrijd weer op in een oefenwedstrijd tegen HSG Nordhorn.

Ditmaal onder de leiding van, ‘alweer een Amsterdammer’ zou Joop Fiege zeggen, Martin Vlijm. Vlijm heeft fysiek bijzonder veel van zijn mannen gevraagd de afgelopen weken en ook gekregen. Vlijm wil mede hierdoor met een super-fitte selectie aantreden in de BENE-League.

Afgelopen zaterdagavond 13 augustus werd er thuis gespeeld tegen HSG Nordhorn nadat het team uit Zwartemeer tweede werd op het toernooi van SG Ratingen op 31 juli waarbij SG Langenfeld in de finale na strafworpen net even te sterk bleek.

Na 15 minuten speeltijd in deze oefenwedstrijd stond er 5-8 op het scorebord en de ruststand was 11-14. Niet direct een stand waarbij een wedstrijd al als verloren kan worden beschouwd. Na rust gaven de mannen van Vlijm de tegenstander toch teveel speelruimte en werd er via 18-24 duidelijk dat de HSG Nordhorn net even beter in het spel zat dan JMS Hurry-Up, eindstand 23-31.

Eerstvolgende oefenwedstrijd

Komende vrijdagavond 19 augustus wordt tijdens de eerstvolgende oefenwedstrijd het Duitse OHV Aurich ontvangen. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.

Kom ook eens een keertje genieten van het geweldige handbalteam uit Zwartemeer, en steun de mannen met uw aanwezigheid, en daarbij, de toegang is geheel gratis!Back To Top