EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up verliest van AJ Sports Hellas na dramatisch slecht spel

jms hurry-up, handbalZwartemeer/Den Haag – JMS Hurry-Up gaat met een slecht gevoel de play-offs in. Het spel was dramatisch aan de zijde van JMS Hurry-Up, de heren verloren van AJ Sports Hellas in Den Haag. Ruststand 11-9, eindstand 23-22.

Time-out

Na slechts enkele minuten speeltijd bij een stand van 4-2 voor de thuisploeg Hellas, achtte Fiege een time-out noodzakelijk. Blijkbaar had het effect om de hoofden dezelfde zijde op te laten kijken, want 5 minuten speeltijd verder stond de teller in het voordeel van JMS Hurry-Up, 4-6. Op dit cruciale moment nam Hellas een time-out om even later weer gelijk te staan met de ongeconcentreerd spelende ploeg van Joop Fiege, 7-7. Bij een stand van 10-9 kreeg Emiel Wehkamp vlak voor rust een twee minuten straf, even later bij de stand 11-9 voor viel eer van een twee minuten straf aan de zijde van Hellas.

Boos

Na 5 minuten speeltijd in de tweede helft, was Joop boos, want de stand was in een duidelijk voordeel van de offensief spelende thuisploeg, 15-12, en Fiege achtte opnieuw een time-out noodzakelijk. Bij 17-14 is er een twee minuten tijdstraf voor Jort Neuteboom en er zijn nog 20 minuten speeltijd te gaan. Met nog 15 minuten speeltijd ontving een speler van AJ Sports Hellas een tijdstraf, het is 18-16 in het voordeel van Hellas. Hellas bouwde de voorsprong uit tot 20-16, maar via Tommie Falke en Tomas Bernatavicius werd het 20-18. Met nog maar  10 minuten te gaan,  wist Gintaras Cibulskis de 19e goal te scoren, maar even voorheen wist Hellas al de 21e goal te maken.

Tweede tijdstraf

Een minuut later liep Jort Neuteboom tegen zijn tweede tijdstraf aan. Even later wist Bart Mik de stand terug te brengen naar 21-20; nog 8 minuten te gaan. Jort Neuteboom kwam terug na zijn tweede tijdstraf en scoorde 22-21 met nog 3 minuten op de klok. Gintaras Cibulskis maakte er even later 22-22 van, maar het mocht niet baten, Hellas, de een na laatste in de ranglijst, wist knap de zege naar zich toe te halen 23-22, en JMS Hurry-Up gaat met een slecht gevoel de play-offs in.

 Back To Top