EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up versterkt zich met Tomas Bernatavičius

JMs hurry-up, Tomas BernatavičiusZwartemeer – Tomas Bernatavičius gaat komend seizoen de gelederen van JMS Hurry-Up versterken. Bernatavičius, afkomstig uit Litouwen, is een fysiek sterke speler die het best uit de voeten kan op de linkeropbouw positie. De 23-jarige Litouwer staat bekend als een makkelijk scorende handballer.

Topscorer

In de Litouwse eredivisie werd hij dit seizoen topscorer en in de Baltic League, de Baltische variant van de BENE-League, was hij één van de 5 beste schutters.

Joop Fiege is blij met het aantrekken van Bernatavičius. “Met hem hebben we de gewenste opvolger van Bernard Broekmann binnen.” Fiege: “Naast dat hij makkelijk scoort staat hij verdedigend ook zijn mannetje. Tomas is bijna twee meter lang en is daarom uitstekend geschikt voor een plaats in het middenblok.”

Begin mei was de Litouwer al op proef in Zwartemeer. Hier heeft hij de technische commissie van zijn kwaliteiten te weten overtuigen. Bernatavičius komt over van VHC Šviesa waar hij vorig seizoen teamgenoot was van Vaidas Trainavicius. Bernatavičius tekent een tweejarig contract bij JMS Hurry-Up.Back To Top