EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up wijkt uit naar sporthal Angelslo voor Europacup

europacup, hurry-upZwartemeer – Op zaterdag 26 november speelt JMS Hurry-Up Europees handbal tegen het Turkse Göztepe SK. Het duel wordt niet in de eigen vertrouwde Concrete People Arena in Zwartemeer afgewerkt, maar in sporthal Angelslo, de thuisbasis van E&O.

De redenen voor de verplaatsing naar Emmen is vanwege de verwachte veiligheids -en capaciteitsproblemen. De hal van JMS Hurry-Up is na het vorige Europacupavontuur door het EHF afgekeurd voor verdere Europese wedstrijden. Het bestuur van JMS Hurry-Up moest aanpassingen in de hal doorvoeren waardoor de capaciteit van 750 toeschouwers werd teruggeschroefd naar 350 toeschouwers. Dit bleek niet acceptabel, omdat de club uit Zwartemeer dan niet kan voldoen aan de grote vraag naar kaarten. Ook is de veiligheid bij grote bezoekersaantallen beter te waarborgen in sporthal Angelslo.

Al 500 kaarten verkocht

JMS Hurry-Up heeft voor het duel met Göztepe SK al 500 kaarten verkocht. De club uit de Turkse miljoenenstad Izmir komt met 350 fanatieke supporters naar Zuidoost Drenthe. Via de online voorverkoop werden de overige 150 kaarten verkocht. Tickets voor dit duel zijn online te koop op www.hurry-up.nl/tickets. Ook zijn ze via de conventionele manier te koop bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. De prijs voor de jeugd onder de 16 en 65 plussers is € 5,- en overige personen betalen €10,- per persoon. De aanvangstijd van het Europacupduel is 20.00 uur.

Leden en sponsoren dienen voor dit duel zelf kaarten te kopen. De regelingen en reductietarieven voor wedstrijdtickets gelden niet voor Europese wedstrijden.

Zaterdag 22 oktober de topper tegen OCI-LIONS

In de BENE-League doet JMS Hurry-Up het erg goed. Momenteel staat de ploeg van trainer Martin Vlijm op de tweede plaats in de rangschikking. Zaterdag 22 oktober komt de Limburgse topploeg en huidig koploper OCI-LIONS op bezoek in Zwartemeer. De kraker begint om 20.00 uur. Kaarten voor dit duel zijn ook verkrijgbaar bij de verkoopadressen en online op www.hurry-up.nl/tickets.Back To Top