EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up wint van HandbaL Venlo na indrukwekkende 1 minuut stilte

jms hurry-up, tommy falkeZwartemeer – Er werd gestart met een indrukwekkende 1 minuut stilte vanwege de gebeurtenissen in Parijs, hierna speelden de heren van JMS Hurry-Up in de Concrete People Arena in Zwartemeer een vrij eenvoudige wedstrijd tegen Handbal Venlo, dat achtste staat op de lijst van de Eredivisie. De mannen van Joop Fiege blijven hiermee de onbetwiste lijstaanvoerder van de Eredivisie.

Snelle acties

Tommie Falke speelde in de eerste helft een fantastische wedstrijd. De op links spelende Falke zorgde direct bij de opening voor de 1-0 en 2-0 opening.jms hurry-up, tommy falke Bij een stand van 11-7, had de ploeg uit Venlo geen antwoord op de snelle acties van de linkerhoekspeler en met vier doelpunten op rij zorgde hij voor de 16-8. De ruststand was 19-11.

Na de rust bouwde de thuisploeg de voorsprong nog verder uit, zij het niet meer zo geconcentreerd als in de eerste helft.jms hurry-up, Ronald SuelmanEr zat te weinig snelheid en verrassing in het spel. Ook Falke, na de rust spelend op de rechterflank, haalde zijn spelniveau niet meer. Hij mistte maar liefst vier score mogelijkheden op een eenvoudige wijze en hij had dus misschien wel 17 of zelfs 18 punten kunnen maken. Maar ook de andere spelers van de thuisploeg waren niet echt gedreven tot spectaculaire acties tegen het zwak spelende Venlo.jms hurry-up, joop fiege Halverwege de tweede helft werd er tijdens de aanvallen na een tijdstraf aan Hurry-Up zijde, de keeper uit het spel onttrokken en via een supersnelle wissel gewisseld met een veldspeler met hetzelfde tenue. Door deze tactische zet van Joop Fiege bleef er enigszins wat spel in de ploeg van JMS Hurry-Up.jms hurry-up, tommy falkejms hurjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-upjms hurry-up, Ties Berends

Stand

Hurry Up heeft door de zege 19 punten uit 10 duels in de Eredivisie, waarmee de ploeg koploper blijft. JMS Hurry-Up wordt gevolgd door Quintus met 15 punten uit 10 wedstrijden. E&O staat samen met de club uit Utrecht op een gedeelde plek 3 met 13 punten uit 10 wedstrijden.

Ruststand: 19-11

Eindstand: 37-25Back To Top