EEM Groepenkasten

JMS Hurry-Up zaterdag naar E&O

jms hurry up kras volendam 03032015

Foto: Rich Boogert

Zwartemeer/Emmen – Het zijn drukke weken voor de handbalheren van JMS Hurry-Up. Zo stond dinsdagavond de thriller (28-28) tegen KRAS Volendam op het programma en zo moet het vizier op het treffen aanstaande zaterdag met E&O.

Een bijzonder duel, want E&O tegen JMS Hurry-Up betekent een uitverkochte hal met ruim 2000 toeschouwers op de tribune. De formatie van trainer/coach Joop Fiege zal na de remise dinsdag de volle winst moeten pakken om aansluiting te houden bij de koplopers. Fiege kan zaterdag geen beroep doen op Tommie Falke. De 22-jarige handballer uit Barger-Oosterveld is geschorst. Het duel in sporthal Angelslo begint om 21.00 uur. De arbitrage is in handen van de heren Van de Beek & Egberts.

Bekerkraker in de Concrete People Arena

Dinsdag 10 maart staat een bekerduel op het programma in de Concrete People Arena. In de kwartfinale van de nationale beker treedt JMS Hurry-Up aan tegen FIQAS Aalsmeer. Een lastige opgave voor de Zwartemeerders. In de voorgaande drie edities van de beker waren de heren uit Aalsmeer steeds te sterk voor JMS Hurry-Up. De wedstrijd begint om 20.30 uur en wordt geleid door het duo Weijmans & Wolbertus.

Vanwege bondsreglementen moet er voor iedere bezoeker entree geheven worden. De entree voor dit duel bedraagt € 7,-.Back To Top