EEM Groepenkasten

Joel Huesmann nieuwste aanwinst van JMS Hurry-Up

hurry up zwartemeer achilles bocholtZwartemeer – JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met de komst van Joel Huesmann. De 26-jarige Duitser komt over van HC Wölfe Nordrhein, dat uitkomt in de Regionalliga.

Tweede winterse versterking

Martin Vlijm is blij met het aantrekken van de linkeropbouwer. “Joel is een intelligente speler met een goed schot”. Met Huesmann heeft de oefenmeester, naast Tomas Bernatavicius, een tweede rechtshandige schutter in huis. De 26-jarige opbouwer trainde al enkele weken mee met de selectie van JMS Hurry-Up. Hier wist hij de trainer en de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. Huesmann is de tweede winterse versterking voor de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. In januari trok JMS Hurry-Up de Bosnische Almir Balas aan.

Transfer bijna rond

De club is momenteel druk bezig om de administratieve zaken rond de transfer van Joel Huesmann definitief te maken. JMS Hurry-Up hoopt hem speelgerechtigd te krijgen voor het bekerduel woensdagavond tegen RED-RAG Tachos. De transfer van Almir Balas is wel voltooid. Hierdoor is de Bosniër morgenavond inzetbaar.Back To Top