EEM Groepenkasten

Jongens OBS ’t SwarteMeer Drents Kampioen Schoolhandbal

handbal obs swartemeer drents kampioen schoolhandbal zwartemeerZwartemeer/Borger – De handballers van OBS ’t SwarteMeer zijn zaterdag Drents Kampioen Schoolhandbal geworden. De jongens begonnen 21 januari dit jaar in Zwartemeer waar ze de plaatselijke scholen achter zich lieten. Op 28 maart speelden ze de Regiofinale in Oosterhesselen. Afgelopen zaterdag werden ze ongeslagen Drents kampioen in sporthal de koel in Borger.

Drents Kampioen Schoolhandbal

Voor het eerst in de geschiedenis van OBS ’t SwarteMeer plaatst een jongens team zich voor het Nederland kampioenschap Handbal. Trainer Gintaras Cibulskis is super trots op zijn team het is geweldig om te zien hoe deze jongens zich ontwikkelen. Voor Cibulskis zelf was het een drukke dag na de laatste wedstrijd in Borger moest hij als een speer naar de Sporthal in Zwartemeer waar hij met zijn team Hurry Up een belangrijke wedstrijd moest spelen tegen Bevo.

Na afloop van deze wedstrijd vertrok hij onmiddellijk naar het vliegveld om te vertrekken naar zijn geboorteland Litouwen. Gintaras komt daar deze week uit voor het nationale team van Litouwen.

Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal

Zaterdag 13 juni spelen de jongens van OBS Swartemeer om het Nederlands kampioenschap in de gemeente Emmen.Back To Top