EEM Groepenkasten

Joyrider (15) uit Erica rijdt auto vader in de prak

politie uniformErica – In de nacht van dinsdag op woensdag is een 15-jarige jongen uit Erica aangehouden door de politie op verdenking van joyriding, het veroorzaken van een éénzijdig ongeluk en het weglopen na een aanrijding.

Waarschijnlijk heeft de jongen de auto van zijn vader zonder toestemming meegenomen. Daarna knalde hij aan de Verlengde Vaart in Erica frontaal tegen een boom.

Een getuige verklaarde dat hij een jongen uit de auto had zien stappen na het ongeluk. Die jongen is na het uitstappen weggelopen. De getuige kon wel het signalement van de jongen aan de politie doorgeven. De politie is meteen opzoek gegaan naar de jongen.

Daarna kwam er een 2e melding bij de politie binnen. Iemand anders had gezien dat een jongen zich verstopt had. Dankzij deze 2 meldingen wist de politie de jongeman te vinden en aan te houden.

De jongen maakte een wat verwarde indruk en is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of de jongen onder invloed van verdovende middelen verkeerde.

(Bron: newspower.nl / Video: meternieuws.nl)Back To Top