EEM Groepenkasten

Jubileumeditie Drenthe Loopfestijn op zaterdag 26 mei 2018

hardloopclinics loopgroep noord nederland drenthe loopfestijn klazienaveen 2017Klazienaveen – Drenthe Loopfestijn, Handelsvereniging Klazienaveen (HaVeKa) en de gezamenlijke horeca in Klazienaveen slaan de handen ineen. De 35e editie van het Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zaterdagavond 26 mei 2018. Ter ere van de 35e editie wordt er een knalfeest georganiseerd.

Startschot om 19.00 uur

Het startschot voor de halve marathon, de hoofdafstand van dit jaar, wordt gegeven rond de klok van 19.00 uur. Daarna volgen de 10 kilometer en de populaire 4 mijl. Voorafgaand aan deze officiële wedstrijden kunnen de jongste lopers zich uitleven op de Kidsrun.

3e Wandelfestijn

Ook aan de wandelaars wordt gedacht. Wandelsportvereniging De Tippelaar organiseert het 3e Drenthe Wandelfestijn. De gezamenlijke horeca in Klazienaveen is de drijfveer achter het feest. De HaVeKa is de mogelijkheden voor een Saturday Night Shopping aan het bekijken en wellicht wordt tevens de 2e Jellema’s BBQ Contest op 26 mei 2017 gehouden. “Een prachtige samenwerking”, aldus de organisatie van het Drenthe Loopfestijn.

Klazienaveen Jellema's BBQ Contest Amerikaanse Dag 3 juni 2017

Meer informatie

Aan de exacte invulling van het avondprogramma wordt nog hard gewerkt. De organisatie hoopt hierover binnenkort meer informatie te kunnen geven. Op 1 december aanstaande opent de inschrijving. Hardlopers kunnen zich inschrijven via www.drentheloopfestijn.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top