EEM Groepenkasten

Judoka’s van judovereniging Vos leveren uitstekende prestaties in Assen

Judo judovereniging Vos KlazienaveenKlazienaveen – De judoka’s van judovereniging Vos uit Klazienaveen hebben uitstekende prestaties geleverd in Assen tijdens het Bartje Judotoernooi.

1e plaatsen

In de jeugdklasse was Tom Akker bijzonder goed bezig en won al zijn wedstrijden met ippon. Hiermee behaalde hij dan ook de 1e plaats. Jay Langerijs kwam in de lichtste klasse met knap aanvallend judo ook tot een 1e plaats.

Lois Klein werd opnieuw 1e zonder in de problemen te komen haar wedstrijden met grote overmacht. Crifaa Blauw en Geert Kleine verloren beide de finale maar werden nog knap 2e. Laura Hidding was bij de dames niet in goede vorm. Zij verloor van Jessica Gorissen uit Haarlem en wist toch nog via de herkansing tot een 3e plaats te komen.

Dave van Lier was bij de heren senioren tot 81 kilogram heel goed bezig. Met vroegtijdige knappe scores in zijn wedstrijden, kwam hij in de finale tegen Hakobjanijn uit. Een zelf ingezette techniek werd helaas door de scheidsrechter als ippon beoordeeld voor de tegenstander. Een discutabele beslissing waar niet meer over wordt gepraat en toch een 2e plaats voor van Liere. Aanstaande zaterdag komen een aantal wedstrijd-judoka’s in Stiens op de mat voor de Open Friese kampioenschappen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top