EEM Groepenkasten

Judoka’s Vos in de prijzen

Judo judovereniging Vos KlazienaveenKlazienaveen – Afgelopen weekend waren de judoka’s van Judovereniging Vos uit Klazienaveen op 3 verschillende plaatsen actief. Bijna allemaal vielen ze in de prijzen.

Venray

In Venray waren de Open Nederlands Kampioenschap G Judo. Daar kwam Hessel Smit in actie. Hij verloor in de voorronde van Tim Rietveld, de latere kampioen. Via de herkansing kwam Hessel nog tot een verdienstelijke 3e plaats.

Later die dag deed Hessel ook nog mee aan het Shensu-toernooi in dezelfde hal. Daar werd hij keurig 2e, achter de Engelsman Stuart Jackman.

Dedemsvaart

Hier traden 8 judoka’s van Vos aan en ze kwamen allemaal op het podium. Levi Martens, Yrsa Wessel, Brandon Goeree en Dominique Peters werden 1e, Jarnik Halm 2e en Finn Wieringa, Zen Groote en Crifaa Blauw werden 3e. Een puike prestatie!

Hengelo

Ook tijden het JPT toernooi in Hengelo viel een judoka van Vos in de prijzen. Lois Klein verloor direct haar eerste wedstrijd, maar verloor daarna geen enkele wedstrijd meer en werd keurig 1e.

Tom Akker verloor ook zijn eerste wedstrijd en kwam via de herkansing nog tot de 3e plaats. Dimitri Boer en Laura Hidding verloren beide hun strijd om de 3e plaats en werden 5e.

(Bron: jvvos.nl)Back To Top